Bryllupsfotografering

Jeg har vært med i over 200 bryllup siden 2006 og har god erfaring med bryllupsfotografering i både på vinter og sommerstid. Siden 2016 har jeg trappet ned bryllupsfotograferingen, men kan fortsatt ta på meg noen oppdrag. Skal dere gifte dere på en annen dag enn lørdag? Kanskje fredag eller søndag? Da kan det godt være jeg takker ja til å være med!

Nå som jeg selv er gift og har to små barn ville jeg ikke jobbe så mye i helgene. Ettersom de fleste bryllup holdes på lørdager, vil jeg heller prioritere familieliv fremfor å jobbe med bryllupsfotografering hver helg i sommerhalvåret.

Ta gjerne kontakt dersom dere planlegger et bryllup utenom lørdag. Jeg følger dere gjerne gjennom vielsen og frem til festen, dere får alle de beste bildene fra dagen i høy oppløsning til fri bruk i etterkant. Det blir som regel rundt 100-150 bilder fra en slik dag.

Pris på halvdagsfotografering er fra 14 000,- (Vielse, bryllupsfotografering og ankomst bryllupslokalet)