Reportasje / Dokumentasjon

Tidligere år har jeg vært veldig aktiv fotograf for Playroom-event i Oslo der jeg har tatt bilder for blant annet Statoil, YX, Hydro, Toyota, Petter Stordalen, Øystein Stray Spetalen, Bergans mm.

Jeg trives veldig godt med å løpe rundt og dokumentere små og store begivenheter med både foto og video. Jeg har vært en ivrig event-fotograf i flere år og tar gjerne utfordringen med å ta bilder når noe viktig skjer. 

Jeg krever lite oppmerksomhet og er svært selvgående under arrangementet, mitt mål er å finne interessante, gode vinkler og være tilstede der det skjer.

Du gir et nytt innhold til uttrykket «gi den mannen et kamera»!  Vi er imponerte og fascinerte over bildene dine.  Vi håper å kunne fortsette samarbeidet i fremtiden! – Per Kristiansen, Rektor Risøy FHS.

Du vil kanskje også like