Bolig og Interiør

Boligfoto er noe jeg trives svært godt med. Jeg har tatt bilder for eiendomsmeglere siden 2009.  Besøk min underside https://boligfotoagder.no dersom du trenger en boligfotograf!

Meglerne jeg tar fast for er Eiendomsmegler 1, Stray&co og Delego. Utenom disse tar jeg bilder for flere entreprenører og privatpersoner som skal selge eiendom. Ettersom jeg er godkjent droneoperatør (RO3) gjennom Dronekontoret kan jeg også ta bilder fra lufta for å vise eiendommen ekstra godt frem.

Jeg måler også opp boligen for å lage plantegning.

Videopresentasjon av bolig/hytte/tomt har også tatt seg opp de senere årene, derfor har også videoproduksjon blitt en større del av min hverdag. Her er eksempel på salg av tomter i Haugevikkilen der jeg har både filmet og redigert video.

 

 

Du vil kanskje også like