Om meg

Fotograf Per Arne Kvamsø

Hei! Mitt navn er Per Arne Kvamsø

 

Jeg har jobbet som freelancefotograf siden 2006 og har tatt bilder av mye forskjellig! De fleste kjenner meg igjen på måten Jeg liker å dokumetere det som skjer rundt meg med bilder.  Jeg gir bryllup, events, reiser og happenings en «journalistisk» vinkel uten å posere og manipulere det som skjer alt for mye. Dette gir en veldig naturlig og ekte stemning og ekte smil.

Nå bor jeg i Vennesla og er uten studio, det betyr at jeg ofte er ute for å ta bilder for bedrifter på location. Og det er helt topp! Jeg synes det er mye enklere å få naturlige smil utenfor studioet og det er gøy å besøke nye plasser å ta bilder.

Med en mastergrad i undervisningsteknologi trives jeg veldig godt med å lære fra meg foto! Jeg er fagansvarlig i Foto-faget (på multimedialinja) på Universitetet i Agder. Jeg holder gjerne andre fotokurs også, send meg en mail så tar jeg kontakt neste gang et kurs settes opp.

Ikke vær redd for å ta kontakt dersom du har noen spørsmål eller vurderer å hyre meg som fotograf.

Jeg er godkjent droneoperatør fra luftfartstilsynet (Dronekontoret AS), det betyr at jeg har lov til å fly kommersielt med drone for å feks ta bilder av hus til salg eller i videoproduksjon.

mvh