Om meg

Fotograf Per Arne Kvamsø

Hei! Mitt navn er Per Arne Kvamsø

Jeg er freelancefotograf med base i vakre Vennesla på sørlandet,
og jeg trives med å reise rundt i hele Agder-regionen for å ta bilder for bedrifter og privatpersoner.

Som selvstendig fotograf er det veldig viktig for meg å gi en god kundeopplevelse.
God kommunikasjon og direkte kontakt med kunden er helt sentralt for meg. Jeg liker å ha åpne samtaler, lytte nøye til hva kunden ønsker, og selvfølgelig være presis. Tydelig kommunikasjon er nøkkelen for at jeg virkelig forstår hva kunden ser for seg, og jeg jobber hardt for å kombinere dette med min erfaring for å levere kvalitetsbilder.

Jeg er en allsidig fotograf som har aktiv siden 2006. Jeg har erfaring innen ulike former for fotografering, inkludert studiofoto, bryllup, events, produktfotografering, boligfotografering og dronefotografering. Før jeg flyttet til Vennesla driftet jeg fotostudioet «Kreativ Foto» i Grimstad fra 2008 til 2013.

Jeg har en mastergrad i Multimedia (undervisningsteknologi) og er emneansvarlig i fotofaget  på UIA i Grimstad. Jeg trives godt med å lære fra meg foto. Det tvinger meg til å stadig oppdatere meg på ny teknologi og dykke ned i essenen av foto. 

Jeg har fotografert fra droner siden 2011 og er svært opptatt av trygg og lovlig bruk av droner. I samarbeid med Aersea AS er jeg godkjent dronepilot i spesifik kategori, det betyr at jeg har lov til å fly kommersielt med drone i Norge. Jeg bruker droner aktivt til kjøp og salg av eiendom og 3D visualisering for arkitekter mm.

Sjekk ut min Boligfoto-side på Boligfotoagder.no

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål eller vurderer å engasjere meg som din fotograf.

mvh