Reportasje / Dokumentasjon

Tidligere år har jeg vært veldig aktiv fotograf for Playroom-event i Oslo der jeg har tatt bilder for blant annet Statoil, YX, Hydro, Toyota, Petter Stordalen, Øystein Stray Spetalen, Bergans mm.

Jeg trives veldig godt med å løpe rundt og dokumentere små og store begivenheter med både foto og video. Jeg har vært en ivrig event-fotograf i flere år og tar gjerne utfordringen med å ta bilder når noe viktig skjer. 

Les mer

Konfirmasjon

La meg ta uforglemmelige bilder av konfirmanten uten stive smil og kjedelige omgivelser. Vær tidlig ute med å avtale time for fotografering.

Få bilder digitalt i høy oppløsning til fri bruk i etterkant av fotograferingen!

Les mer

Portrett for bedrift

Jeg tar med meg studiolyset til dere for å ta bilder av deres ansatte. Det finnes en rekke type bakgrunner jeg kan ta med dersom det ikke er noen gode plasser å ta bilder i din bedrift. 

Les mer

Reklame og promotering

Trenger du en fotograf til å ta bilder av din bedrift? Jeg liker å jobbe med naturlig lys og fange bilder som kan brukes til reklame og markedsføring.

Ta kontakt for pristilbud på ditt prosjekt.

Bryllupsfotografering

Jeg har vært med i over 200 bryllup siden 2006 og har god erfaring med bryllupsfotografering i både på vinter og sommerstid. Siden 2016 har jeg trappet ned bryllupsfotograferingen, men kan fortsatt ta på meg noen oppdrag. Skal dere gifte dere på en annen dag enn lørdag? Kanskje fredag eller søndag? Da kan det godt være jeg takker ja til å være med!

Les mer

Portrett / Artist

Trenger du et portrettbilde? Jeg tar portrettbilder for ditt prosjekt, enten det er til ny webside eller annen reklame. Ta kontakt for uforpliktende tilbud.